Dirkjan & Joost over muziekles (podcast)

Posted by joostvissernl Category: Uncategorized Tag: ,

Eens per maand praten Dirkjan & Joost over het geven van muziekles. Deze podcast wordt op elke eerste vrijdag van de maand online gezet. Zij geven wekelijks les aan veel jonge en oudere drummers en zijn heel actief met innovatie en ontwikkeling van lesmateriaal. Dirkjan gaat plankgas met percussionbooks.com en Joost is niet te stoppen met 360drumsbook.com.

Of je nu meer wilt weten over nieuwe vormen van muziekeducatie, dat je inspiratie zoekt voor die ene leerling, vraag je je af hoe je nog meer lol kunt krijgen in jouw werk… Dit is de podcast voor jou!

De podcast is te beluisteren via alle bekende kanalen, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>