360DRUMSbook in de Slagwerkkrant

Posted by joostvissernl Category: 360DRUMSbook

In editie 210 van de Slagwerkkrant (hét Nederlandse vakblad voor trommelaars) staat een mooi artikel over mijn lesmethode voor popdrums 360DRUMSbook (twee boeken, audio, video & app). Hierin beschrijft Mark Eeftens op een prachtige manier waarom deze boeken zo bijzonder handig zijn, voor elke drummer en drumdocent. Enorm bedankt Mark!

“Het slimme van de audiotracks is dat ze ook echt opbouwen vanaf langzame tempo’s waarop je nou eenmaal het snelst en grondigst leert … de ritmes bevatten veel variaties en patronen die je in de dagelijkse speelpraktijk nodig hebt … die simpel beginnen maar uiteindelijk vet en uitdagend zijn … dus geen boekjeswijsheden of lange teksten maar oefenen en meteen toepassen!” – Mark Eeftens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>